fbpx
22336
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22336,wp-custom-logo,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

ijskar huren op locatie

Maak je evenement, (bedrijfs)feestje, bruiloft of ijstraktatie af met de enige, echte IJsmobiel. Onze ijskar is te huur en vraagt maar weinig plek. De koelvriezer van onze ijskar biedt ruimte aan de lekkerste smaken ambachtelijk bereid ijs en komt inclusief professionele bediening op locatie.

offerte aanvragen

(Of neem contact met ons op via 0636142565 of info@de-ijsmobiel.nl)

 • DD slash MM slash JJJJ

Je bent bij de IJsmobiel aan het juiste adres om een ijskar te huren in de Hoeksche waard, Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Hendrik Ido-Ambacht en het Westland. Wij komen naar jou toe op locatie met vers ambachtelijk bereid ijs en de grootste glimlach.

Op elke denkbare locatie

Voor de enige echte IJsmobiel , onze ijskar, is altijd en overal plek.  De IJsmobiel is een kleine ijskar, geïnspireerd op het bekende Sisi-karretje. Het vriesvak biedt ruimte aan 10 smaken van het lekkerste ambachtelijk bereid is en komt inclusief bediening. Onze ijskar neemt op locatie genoegen met een heel klein plekje en voelt zich direct thuis. Kortom, maak je evenement, (bedrijfs)feestje, bruiloft of ijstraktatie af met IJsmobiel.  Per trailer kan onze ijskar naar nagenoeg elke gewenste locatie worden vervoerd. Dus of het nou gaat om een ijskar huren in de Hoeksche Waard, Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht en het Westland: de IJsmobiel komt naar jou toe.

Op maat huren

Maak van de ijsmobiel jouw ijsmobiel en huur onze ijskar in een door jou gewenste styling, of bestickering of wrap. Kortom, het ultieme reclamemiddel om jouw boodschap over te brengen. Ook daarom huur je een ijskar bij de IJsmobiel.

Coronaproof

Bij de IJsmobiel huur je coronaproof een ijskar. Om het mogelijk te maken dat jij van onze ambachtelijke ijsjes kunt genieten op een veilige manier, hebben wij een aantal maatregelen getroffen, die wij hieronder graag toelichten.

 • Wij zorgen voor 1,5 meter afstand in de rij voor de ijskar
 • Wij wassen en desinfecteren extra vaak onze handen
 • Wij desinfecteren extra vaak onze ‘werkruimte’
 • Wij bieden betalen per pin of per factuur

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel?

 • Nieuwe, retro-look ijskar die past bij elk interieur
 • Ambachtelijk bereid ijs met passie overgoten
 • Service van A tot Z inclusief brengen, halen, inhoud en bediening
 • Voor kleine en grote partijen
 • Neemt weinig plek in en is direct sfeerverhogend
 • Altijd een eerlijke offerte op maat

Wat kost het huren van een ijskar en hoe kan ik een ijskar huren?

Vraag snel en gemakkelijk een offerte op maat. Liever direct contact met de IJsmobiel? Bel naar 0636142565 of mail de ijsmobiel: info@de-ijsmobiel.nl. Wij streven ernaar binnen 24 uur uw aanvraag te behandelen.