fbpx

Een ijskar huren in Amersfoort

Wil jij een ijskar huren op locatie in Amersfoort? Wij van de IJsmobiel helpen je graag. De ijskar van de IJsmobiel is te huur en komt op bijna elke mogelijke locatie in Amersfoort. Van festival tot bij jou thuis in Amersfoort. De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en huur je altijd met professionele bediening!

 

Met zijn compacte afmetingen en wendbaarheid kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Amersfoort. De ijskar is ook gemakkelijk te verplaatsen, waardoor bijna geen enkele locatie in Amersfoort onbereikbaar blijft voor onze te huren ijskar.

 

En wist je dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zodat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw ijskar in Amersfoort. Ook voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Amersfoort.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Amersfoort?

 • Retro nieuwe Piaggio Ape ijskar die kan worden geplaatst op elke mogelijke locatie in Amersfoort
 • Hoge doorloopsnelheid en grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken kiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Amersfoort inhoud en serveren
 • Voor kleine en grote evenementen in Amersfoort
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Amersfoort
 • Voor elke gelegenheid een te huren ijskar beschikbaar in Amersfoort
 • Altijd een offerte op maat voor het huren van een ijskar in Amersfoort binnen 24 uur in de mail.

Hoe huur ik een ijskar in Amersfoort?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Amersfoort
 2. Vul een aanvraag in het formulier in voor het huren van de ijskar in Amersfoort
 3. Ontvang na aanvraag binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Amersfoort. Wil jij telefoneren met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Amersfoort? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord en wil je er graag gebruik van maken? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Uitzoeken en opscheppen maar! Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uit te zoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Amersfoort. Met onze full service ontzorgen wij jou ijspartij in Amersfoort. Van inhoud, bediening tot transport naar de gewenste locatie in Amersfoort

Heb jij nog een vraag over het huren van een ijskar in Amersfoort?

Vind hier gemakkelijk snel antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Amersfoort

Jazeker! Ben jij benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De ijsjes worden geserveerd in zowel een beker als hoorn.

Hier valt geen vast en eenduidig antwoord op te geven. Aangezien elke partij voor het huren van een ijskar in Amersfoort verschillend is en elke opdracht andere eisen heeft. Het hangt af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Amersfoort.

De IJsmobiel heeft een uitgebreid assortiment van circa 50+ ambachtelijke ijssmaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Amersfoort kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huur voor elke soort gelegenheid in Amersfoort. Van duizenden personen op een evenement tot twintig personen op een BBQ: je ontvangt altijd een eerlijke offerte naar jouw wensen het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke bedrijfshuisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Amersfoort. Wil je de ijskar van de IJsmobiel een langere of juist kortere tijd huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.