fbpx

In Halsteren een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren op locatie in Halsteren? Wij van de IJsmobiel helpen je graag op weg. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Halsteren. Van bedrijfsevenement tot bij jou thuis in Halsteren. De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Door zijn compacte afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Halsteren. De ijskar is mobiel en klein van stuk, waardoor bijna geen enkele locatie in Halsteren onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

En wist je dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zodat jij geheel zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Halsteren. Ook voor bijzondere gelegenheden huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Halsteren.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Halsteren?

 • Nieuwe, retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Halsteren
 • Grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken uitkiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Halsteren, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Halsteren
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Halsteren
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Halsteren
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Halsteren binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Halsteren?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Halsteren.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Halsteren.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Halsteren. Heb jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Halsteren? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Halsteren. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Halsteren. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Halsteren.

Heb jij nog een vraag over het huren van een ijskar in Halsteren?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Halsteren.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt helaas geen kant en klaar antwoord op te geven. Elke partij voor het huren van een ijskar in Halsteren is op maat, aangezien elke partij andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Halsteren.

De IJsmobiel heeft een assortiment van circa 50+ smaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Halsteren kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort gelegenheid in Halsteren. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Halsteren. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.