fbpx

Een ijskar huren in Zierikzee

Wil jij een ijskar huren op locatie in Zierikzee? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Zierikzee. Van grootschalig evenement tot bij jou thuis in Zierikzee. De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Dankzij zijn compacte afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Zierikzee. De ijskar is ook gemakkelijk te verplaatsen, waardoor bijna geen enkele locatie in Zierikzee onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

En wist je dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zodat jij geheel zonder zorgen kunt genieten van jouw ijskar in Zierikzee. Ook voor speciale aanvragen, zoals een bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Zierikzee.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Zierikzee?

 • Retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Zierikzee
 • Hoge doorloopsnelheid en grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken kiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en halen op de gewenste locatie in Zierikzee, inhoud en serveren
 • Voor kleine en grote partijen in Zierikzee
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Zierikzee
 • Voor elke gelegenheid een te huren ijskar beschikbaar in Zierikzee
 • Altijd een offerte op maat voor het huren van een ijskar in Zierikzee binnen 24 uur in de mail.

Hoe huur ik een ijskar in Zierikzee?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Zierikzee
 2. Doe een aanvraag door het formulier in te vullen voor het huren van de ijskar in Zierikzee
 3. Ontvang na aanvraag binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Zierikzee. Wil jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Zierikzee? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Uitzoeken en opscheppen maar! Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uit te zoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Zierikzee. Met onze service ontzorgen wij jou ijspartij in Zierikzee. Van inhoud, bediening tot transport naar de gewenste locatie in Zierikzee.

Heb jij nog vragen over het huren van een ijskar in Zierikzee?

Vind hier snel antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Zierikzee

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De ijsjes worden geserveerd in zowel een beker als hoorn.

Hier valt geen kant en klaar antwoord op te geven. Aangezien elke partij voor het huren van een ijskar in Zierikzee verschillend is, aangezien elke opdracht andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Zierikzee.

De IJsmobiel heeft een breed assortiment van circa 50+ ambachtelijke ijssmaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Zierikzee kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Zierikzee. Van duizenden personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte naar jouw wensen voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke bedrijfshuisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Zierikzee. Wil je de ijskar van de IJsmobiel een langere of juist kortere tijd huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.