fbpx

Een ijskar huren in Geertruidenberg

Op zoek naar een te huren ijskar op locatie in Geertruidenberg? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Geertruidenberg. Van schoolplein, trouwlocatie tot bij jou thuis in Geertruidenberg. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk met een verrassend ijsvolume. De ijskar van de IJsmobiel huur je altijd met een professionele ijsschepper.

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke mogelijke locatie kan komen in Geertruidenberg? Met zijn compacte en bescheiden afmetingen is de ijskar van de IJsmobiel bijna overal te plaatsen op locatie in Geertruidenberg.

 

Je huurt de ijskar van de IJsmobiel altijd met onze service van A tot Z. Van transport tot bediening. Zo kun jij geheel zorgeloos genieten van jouw ijskar in Geertruidenberg. Ook voor bijzondere gelegenheden huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Geertruidenberg.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Geertruidenberg?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Geertruidenberg
 • Hoge omloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Geertruidenberg, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Geertruidenberg
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Geertruidenberg
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Geertruidenberg
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Geertruidenberg binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Geertruidenberg?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Geertruidenberg.
 2. Vul het aanvraagformulier in voor het huren van de ijskar in Geertruidenberg.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Geertruidenberg. Wil jij liever bellen met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Geertruidenberg? Bel de IJsmobiel op 0636142565
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Geef ons een seintje en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Uitzoeken maar! Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw evenement in Geertruidenberg. Met onze service ontzorgen wij jou ijspartij in Geertruidenberg. Van opscheppen tot transport naar de gewenste locatie in Geertruidenberg.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Geertruidenberg?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Geertruidenberg.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt niet een standaard antwoord op te geven. Elke offerte voor het huren van een ijskar in Geertruidenberg is op maat, aangezien elke partij anders is qua hoeveelheid en tijdsduur. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Geertruidenberg.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen meenemen in de ijskar naar jouw partij in Geertruidenberg!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Geertruidenberg. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Geertruidenberg. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.