fbpx

Een ijskar huren in Nieuwkoop

Wil jij een ijskar huren in Nieuwkoop? Dan helpen wij jou bij de IJsmobiel graag verder. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke denkbare locatie in Nieuwkoop. Van bedrijfsfeest tot verjaardag in Nieuwkoop. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke mogelijke locatie kan komen in Nieuwkoop? Van loods tot jouw eigen achtertuin. Dankzij zijn geringe afmetingen is onze ijskar bijna overal inzetbaar.

 

En wist je ook dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met professionele bediening? Zo kun jij onbezorgd genieten van jouw ijskar in Nieuwkoop. Ook voor bijzondere verzoeken, zoals een jubilaris huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Nieuwkoop.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Nieuwkoop?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Nieuwkoop
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Nieuwkoop, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Nieuwkoop
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Nieuwkoop
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Nieuwkoop
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Nieuwkoop binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Nieuwkoop?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Nieuwkoop.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Nieuwkoop
 3. Ontvang binnen 24 uur na aanvraag een offerte op maat voor het huren van een ijskar in Nieuwkoop. Wil jij liever bellen met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Nieuwkoop? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Geef ons een seintje en wij bevestigen jouw boeking.
 5. Opscheppen maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Nieuwkoop. Met onze service van A tot Z bieden wij volledige ontzorging. Van halen en brengen naar de gewenste locatie in Nieuwkoop tot bediening.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Nieuwkoop?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Nieuwkoop

Jazeker, benieuwd welke smaken allemaal welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een beker als hoorn.

Hier valt niet een vast antwoord op te geven. Elke offerte voor het huren van een ijskar in Nieuwkoop is op maat, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal personen en de locatie in Nieuwkoop.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Nieuwkoop.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Nieuwkoop. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Nieuwkoop. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.