fbpx

IJskar huren in Breda

Als jij een ijskar wilt huren in Breda, dan ben je bij de IJsmobiel op de juiste plek beland. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke plaats in Breda. Van bedrijfsfeesten, basisscholen, instellingen tot aan een bruiloft in Breda. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare plaats kan komen in Breda? Van kantoor tot jouw eigen achtertuin. Bijna geen enkele locatie in Breda is te gek voor onze te huren ijskar.

 

Daarnaast is de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren met een professionele ijscoman. Zo kun jij zonder zorgen genieten van jouw ijskar in Breda. Ook voor speciale verzoeken, zoals bijvoorbeeld een jubileum huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Breda.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Breda

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel?

 • Nieuwe, retro-look piaggio ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Breda
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Breda, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Breda
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Breda
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Breda
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Breda binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Breda?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Breda.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Breda
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Breda. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Breda? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen,is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Breda. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Breda. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Breda.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Breda?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Breda

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen kant en klaar antwoord op te geven. Wij denken in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Breda, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Breda.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken ambachtelijk ijs, waarvan we er 6 door jou gekozen, meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Breda!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Breda. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Breda. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.