fbpx

IJskar huren in Barendrecht

Als jij een ijskar wilt huren in Barendrecht, dan ben je bij de IJsmobiel op het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op elke bijna elke mogelijke locatie in Barendrecht. Van bedrijfsfeest, grootschalige evenementen tot aan bij jou in de achtertuin in Barendrecht. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en is altijd te huur met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Barendrecht? Van jouw bedrijfshal tot kantoor. Onze ijskar is klein van stuk en neemt genoegen met een kleine plek.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele opschepper? Zo kun jij zonder zorgen genieten van jouw ijskar in Barendrecht. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie of jubilaris is onze ijskar te huur in Barendrecht.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Barendrecht

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Barendrecht?

 • Nieuwe, retro-look piaggio ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Barendrecht
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Barendrecht, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Barendrecht.
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Barendrecht.
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Barendrecht.
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Barendrecht binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Barendrecht?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Barendrecht.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Barendrecht.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Barendrecht. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Barendrecht? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar ? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen,is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Barendrecht. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Barendrecht. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Barendrecht.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Barendrecht?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Barendrecht.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Barendrecht, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de precieze locatie in Barendrecht.

De IJsmobiel heeft een assortiment ambachtelijk bereid schepijs van 50+ smaken, waarvan we e 6 door jou zelf gekozen smaken meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Barendrecht!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Barendrecht. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Barendrecht. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.