fbpx

IJskar huren in Sliedrecht

Als jij een ijskar wilt huren in Sliedrecht, dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Sliedrecht. Van industrieterrein tot scholen in Sliedrecht. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Sliedrecht? Van kantoor tot achtertuin. Bijna geen enkele locatie in Sliedrecht is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met professionele bediening? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Sliedrecht. Ook voor speciale verzoeken, zoals bijvoorbeeld een jubileum huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Sliedrecht.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Sliedrecht

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Sliedrecht?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Sliedrecht
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Sliedrecht, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Sliedrecht
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Sliedrecht
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Sliedrecht
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Sliedrecht binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Sliedrecht?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip, hoelang en voor hoeveel personen jij de ijskar wilt huren in Sliedrecht.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Sliedrecht.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Sliedrecht. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Sliedrecht? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Sliedrecht. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Sliedrecht. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Sliedrecht.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Sliedrecht?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Sliedrecht

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Elke offerte van de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Sliedrecht is op maat, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Sliedrecht.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Sliedrecht! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Sliedrecht. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Sliedrecht. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.