fbpx

IJskar huren in Rijswijk

Wil jij een ijskar huren in Rijswijk? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Rijswijk. Van bedrijven, scholen instellingen tot aan een bruiloft in Rijswijk. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Onze te huren ijskar is klein van stuk en zo inzetbaar op bijna elke mogelijke locatie in Rijswijk! Van kantoor tot achtertuin. Geen enkele locatie in Rijswijk is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Rijswijk. Ook voor speciale verzoeken of traktaties huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Rijswijk.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Rijswijk

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Rijswijk?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Rijswijk
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Rijswijk, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Rijswijk
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Rijswijk
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Rijswijk
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Rijswijk binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Rijswijk?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip, hoelang en voor hoeveel personen jij de ijskar wilt huren in Rijswijk.
 2. Vul het formulier in voor het ontvangen van een offerte voor het huren van de ijskar in Rijswijk.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Rijswijk. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Rijswijk? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar ? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Rijswijk. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Rijswijk. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Rijswijk.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Rijswijk?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Rijswijk

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Rijswijk, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Rijswijk.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Rijswijk! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Rijswijk. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie Rijswijk. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.