fbpx

In Aalsmeer een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren op locatie in Aalsmeer? Wij van de IJsmobiel helpen je graag op weg. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Aalsmeer. Van corporate event tot bij jou thuis in Aalsmeer. De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Door zijn compacte afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Aalsmeer. De ijskar is ook mobiel, waardoor bijna geen enkele locatie in Aalsmeer onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zodat jij geheel zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Aalsmeer. Ook voor bijzondere gelegenheden huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Aalsmeer.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Aalsmeer?

 • Nieuwe, retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Aalsmeer
 • Grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken uitkiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Aalsmeer, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Aalsmeer
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Aalsmeer
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Aalsmeer
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Aalsmeer binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Aalsmeer?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren op locatie in Aalsmeer.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Aalsmeer.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Aalsmeer. Heb jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Aalsmeer? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Aalsmeer. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Aalsmeer. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Aalsmeer.

Heb jij nog een onbeantwoorde vraag over het huren van een ijskar in Aalsmeer?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Aalsmeer.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt helaas geen kant en klaar antwoord op te geven. Elke partij voor het huren van een ijskar in Aalsmeer is op maat, aangezien elke partij andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Aalsmeer.

De IJsmobiel heeft een assortiment van circa 50+ smaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Aalsmeer kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort gelegenheid in Aalsmeer. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Aalsmeer. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.