fbpx

IJskar huren in Dordrecht

Wil jij een ijskar huren in Dordrecht? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres! De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Dordrecht . Van bedrijfsborrel tot aan bij jou in de achtertuin in Dordrecht. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Omdat onze ijskar klein van stuk is en genoegen neemt met een kleine plek, kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie komen in Dordrecht.

 

En wist je dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele opschepper? Zo kun jij zonder zorgen genieten van jouw ijskar in Dordrecht. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Dordrecht.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Dordrecht

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Dordrecht?

 • Nieuwe, retro-look piaggio ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Dordrecht
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Dordrecht, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Dordrecht.
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Dordrecht
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Dordrecht
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Dordrecht binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Dordrecht?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Dordrecht.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Dordrecht.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Dordrecht. Heb jij liever direct telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Dordrecht? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar ? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Uitzoeken maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen,is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Dordrecht. Geniet van volledige ontzorging van jouw ijspartij in Dordrecht. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Dordrecht.

Heb jij een vraag over het huren van een Dordrecht?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Dordrecht.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen kant en klaar antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Dordrecht, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur van de huur, aantal bollen ijs en de precieze locatie in Dordrecht.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ ambachtelijke smaken ijs, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Dordrecht!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Dordrecht. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gebrande ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Dordrecht. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.