fbpx

In Raamsdonksveer een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren op locatie in Raamsdonksveer? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Raamsdonksveer. Van bedrijfsevenement tot bij jou thuis in Raamsdonksveer. De ijskar van de IJsmobiel heeft enkel een kleine plek nodig en is altijd te huur met een professionele opschepper!

 

Door zijn bescheiden afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Raamsdonksveer. De ijskar is mobiel, waardoor bijna geen enkele locatie in Raamsdonksveer onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

En wist je dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt inclusief een professionele opschepper? Zodat jij geheel zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Raamsdonksveer. Ook voor speciale momenten en gelegenheden huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Raamsdonksveer.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Raamsdonksveer?

 • Nieuwe, retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Raamsdonksveer
 • Grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken uitkiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Raamsdonksveer, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Raamsdonksveer
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Raamsdonksveer
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Raamsdonksveer
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Raamsdonksveer binnen 24 uur.

Hoe huur ik een ijskar in Raamsdonksveer?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren op locatie in Raamsdonksveer.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Raamsdonksveer.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Raamsdonksveer. Heb jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Raamsdonksveer? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Geef ons een seintje en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Raamsdonksveer. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Raamsdonksveer. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Raamsdonksveer.

Heb jij nog een onbeantwoorde vraag over het huren van een ijskar in Raamsdonksveer?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Raamsdonksveer.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert ijs in zowel een hoorn als beker.

Hier valt helaas geen eenduidig antwoord op te geven. Elke partij voor het huren van een ijskar in Raamsdonksveer is op maat, aangezien elke partij andere wensen heeft. De prijs hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Raamsdonksveer.

De IJsmobiel heeft een assortiment van circa 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen in de ijskar naar jouw partij in Raamsdonksveer kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort gelegenheid in Raamsdonksveer. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Raamsdonksveer. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.