fbpx

IJskar huren in Den Haag

Ben jij op zoek naar een te huren ijskar in Den Haag? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel is te huur en komt op bijna elke mogelijke locatie in Den Haag. Van bedrijven, scholen tot aan bij jou in de achtertuin in Den Haag. De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke mogelijke locatie kan komen in Den Haag? Onze ijskar is klein van stuk en neemt genoegen met een kleine plek.

 

De ijskar van de IJsmobiel huur je altijd met een professionele opschepper. Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Den Haag. Ook voor speciale verzoeken, zoals bijvoorbeeld een jubileum of verjaardag huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Den Haag.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Den Haag

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Den Haag?

 • Nieuwe, retro-look piaggio ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Den Haag
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Den Haag, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Den Haag
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Den Haag
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Den Haag
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Den Haag binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Den Haag?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Den Haag.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Den Haag
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Den Haag. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Den Haag? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Wil je akkoord gaan met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Kies zelf 6 smaken ijs uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid schepijs die wij meenemen naar jouw ijspartij in Den Haag. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Den Haag. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Den Haag.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Den Haag?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Den Haag.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Den Haag, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Den Haag.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Den Haag! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Den Haag. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie. in Den Haag Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.