fbpx

In Moordrecht een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren op locatie in Moordrecht? Zoek dan niet verder! De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Moordrecht. Van basisschool tot zorginstelling in Moordrecht. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke mogelijke locatie kan komen in Moordrecht? Van bedrijven tot particulieren. Met zijn bescheiden afmetingen en goede wendbaarheid is bijna geen enkele locatie in Moordrecht onbereikbaar voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zo kun jij geheel zorgeloos genieten van jouw ijskar. Ook voor speciale aanvragen, zoals een bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Moordrecht.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Moordrecht?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Moordrecht
 • Hoge omloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Moordrecht, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Moordrecht
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Moordrecht
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Moordrecht
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Moordrecht binnen 24 uur.

Hoe gaat het huren van een ijskar in Moordrecht in zijn werk?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Moordrecht.
 2. Vul het aanvraagformulier in voor het huren van de ijskar in Moordrecht.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Moordrecht. Liever direct telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Moordrecht? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking gereed.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Moordrecht. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Moordrecht. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Moordrecht.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Moordrecht?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Moordrecht.

Jazeker, benieuwd welke ijssmaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt niet een vast antwoord op te geven. Elke offerte voor het huren van een ijskar in Moordrecht is op maat, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Moordrecht.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen meenemen in de ijskar naar jouw partij in Moordrecht!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huur voor elke soort gelegenheid in Moordrecht. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Moordrecht. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.