fbpx

IJskar huren in Papendrecht

Een ijskar huren in Papendrecht, dat doe je bij de IJsmobiel. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Papendrecht. Van bedrijven, scholen instellingen tot aan een bruiloft in Papendrecht. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Papendrecht? Van kantoor tot achtertuin. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk en kan daardoor op de meeste locaties in Papendrecht geplaatst worden.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met professionele bediening?Zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Papendrecht. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Papendrecht. Niks is te gek en we denken graag met je mee!

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Papendrecht

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Papendrecht?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Papendrecht
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Papendrecht, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Papendrecht
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Papendrecht
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Papendrecht
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Papendrecht binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Papendrecht?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Papendrecht.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Papendrecht.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Papendrecht. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Papendrecht? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Papendrecht. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Papendrecht. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Papendrecht.

Heb jij vragen over het huren van een ijskar in Papendrecht?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Papendrecht

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Papendrecht., aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Papendrecht.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Papendrecht! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Papendrecht. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie Papendrecht. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.