fbpx

IJskar huren in Schiedam

Ben jij op zoek naar een te huren ijskar in Schiedam, dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel huur je op bijna elke mogelijke locatie in Schiedam. Van buurtfeest tot borrel in Schiedam. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en is altijd te huur met een professionele opschepper.

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Schiedam? Van kantoor tot achtertuin. Geen enkele locatie in Schiedam is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Schiedam. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Schiedam.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Schiedam

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Schiedam?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Schiedam
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Schiedam, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Schiedam
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Schiedam
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Schiedam
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Schiedam binnen 24 uur

Hoe gaat het huren van een ijskar in Schiedam in zijn werking?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren in Schiedam.
 2. Vul het aanvraagformulier in voor het huren van de ijskar in Schiedam.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Schiedam. Heb jij liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Schiedam? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Wil je akkoord gaan met de offerte voor het huren van de ijskar? Geef ons telefonisch of via de mail een seintje en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Schiedam. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Schiedam. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Schiedam.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Schiedam?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Schiedam

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Schiedam, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Schiedam.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Schiedam! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Schiedam. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie Schiedam. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.