fbpx

IJskar huren in Spijkenisse

Wil jij een ijskar huren in Spijkenisse? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Spijkenisse. Van bedrijven, scholen instellingen tot aan een bruiloft in Spijkenisse. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke mogelijke locatie kan komen in Spijkenisse? Van overdekte hal tot achtertuin. Geen enkele locatie in Spijkenisse is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zo kun jij zonder zorgen genieten van jouw ijskar in Spijkenisse. Ook voor speciale verzoeken, zoals een verjaardag huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Spijkenisse.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Spijkenisse

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Spijkenisse?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Spijkenisse
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken kiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en halen naar de gewenste locatie in Spijkenisse, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Spijkenisse
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Spijkenisse
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Spijkenisse
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Spijkenisse binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Spijkenisse?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Spijkenisse.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Spijkenisse.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte in de mail voor het huren van een ijskar in Spijkenisse. Liever telefoneren met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Spijkenisse? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. De laatste stap: uitzoeken maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uit te zoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Spijkenisse. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou gehele ijspartij in Spijkenisse. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Spijkenisse.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Spijkenisse?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Spijkenisse

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Spijkenisse, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Spijkenisse.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Spijikenisse! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Spijkenisse. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie Spijkenisse inclusief opschepper. Wil je de ijskar van de IJsmobiel een langere of juist kortere tijd huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.