fbpx

IJskar huren in Zoetermeer

Als jij een ijskar wilt huren in Zoetermeer, dan helpen wij van de IJsmobiel jou graag verder! De ijskar van de IJsmobiel is te huur op elke mogelijke locatie in Zoetermeer. Van jouw voordeur tot aan een bruiloft in Zoetermeer. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Zoetermeer? Van kantoor tot achtertuin. Bijna geen enkele locatie in Zoetermeer is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Zoetermeer! Ook voor speciale momenten, zoals een jubileum huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Zoetermeer.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Zoetermeer

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Zoetermeer?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Zoetermeer
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Zoetermeer, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Zoetermeer
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Zoetermeer
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Zoetermeer
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Zoetermeer binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Zoetermeer?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Zoetermeer.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Zoetermeer.
 3. Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Zoetermeer. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Zoetermeer? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Zoetermeer. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Zoetermeer. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Zoetermeer.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Zoetermeer?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Zoetermeer.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Zoetermeer, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Zoetermeer.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Zoetermeer! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Zoetermeer. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie Zoetermeer. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.