fbpx

In Goirle een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren op locatie in Goirle? Wij van de IJsmobiel helpen je graag op weg. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Goirle. Van corporate event tot bij jou thuis in Goirle. De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Door zijn compacte afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Goirle. De ijskar is ook mobiel, waardoor bijna geen enkele locatie in Goirle onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zodat jij geheel zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Goirle. Ook voor bijzondere gelegenheden huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Goirle.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Goirle?

 • Nieuwe, retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Goirle
 • Grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken uitkiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Goirle, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Goirle
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Goirle
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Goirle
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Goirle binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Goirle?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Goirle.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Goirle.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Goirle. Heb jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Goirle? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Goirle. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Goirle. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Goirle.

Heb jij nog een onbeantwoorde vraag over het huren van een ijskar in Goirle?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Goirle.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt helaas geen kant en klaar antwoord op te geven. Elke partij voor het huren van een ijskar in Goirle is op maat, aangezien elke partij andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Goirle.

De IJsmobiel heeft een assortiment van circa 50+ smaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Goirle kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort gelegenheid in Goirle. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Goirle. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.