fbpx

IJskar huren in Lekkerkerk

Als jij een ijskar wilt huren in Lekkerkerk, dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Lekkerkerk. Van bedrijven, scholen instellingen tot aan een bruiloft in Lekkerkerk. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Lekkerkerk? Van kantoor tot achtertuin. Geen enkele locatie in Lekkerkerk is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Lekkerkerk. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Lekkerkerk.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Lekkerkerk?

 • Nieuwe, retro-look piaggio ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Lekkerkerk
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Lekkerkerk, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Lekkerkerk
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Lekkerkerk
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Lekkerkerk
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Lekkerkerk binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Lekkerkerk?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren in Lekkerkerk
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Lekkerkerk
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Lekkerkerk. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Lekkerkerk? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Lekkerkerk. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Lekkerkerk. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Lekkerkerk.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Lekkerkerk?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Lekkerkerk

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Lekkerkerk, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Lekkerkerk.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Lekkerkerk! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Lekkerkerk. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Lekkerkerk. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.