fbpx

IJskar huren in Gorinchem

Als jij een ijskar wilt huren op locatie in Gorinchem, dan ben je bij de IJsmobiel op de juiste plek. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Gorinchem. Van bedrijven, scholen tot aan een kinderfeestje in Gorinchem. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

De ijskar van de IJsmobiel kan op bijna elke denkbare plek komen in Gorinchem. Van bedrijfshal tot achtertuin. Geen enkele locatie in Gorinchem is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Gorinchem. Ook voor speciale gelegenheden, zoals een verjaardag huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Gorinchem.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Gorinchem

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Gorinchem?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Gorinchem
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Gorinchem, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Gorinchem
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Gorinchem
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Gorinchem
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Gorinchem binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Gorinchem?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Gorinchem.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Gorinchem.
 3. Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Gorinchem. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Gorinchem? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Uitzoeken maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Gorinchem. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Gorinchem. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Gorinchem.

Heb jij vragen over het huren van een ijskar in Gorinchem?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Gorinchem

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Gorinchem, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Gorinchem.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen, meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Gorinchem!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Gorinchem. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie Gorinchem. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.