fbpx

Een ijskar huren in Goes

Ben jij op zoek naar een te huren ijskar huren op locatie in Goes? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Goes. Van bedrijfsmatige evenementen tot bij jou thuis in Goes. De ijskar van de IJsmobiel heeft genoeg aan een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Dankzij zijn compacte afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Goes. De ijskar is simpel te verplaatsen en te plaatsen, waardoor bijna geen enkele locatie in Goes onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

En wist je dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zodat jij geheel zonder zorgen kunt genieten van jouw ijskar in Goes. Ook voor speciale aanvragen, zoals een bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Goes.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Goes?

 • Retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Goes
 • Snelle doorloop en grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken kiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en halen op de gewenste locatie in Goes inhoud en serveren
 • Voor kleine en grote partijen in Goes
 • Op elk mogelijk moment, op elke mogelijke locatie in Goes
 • Voor elke gelegenheid een te huren ijskar beschikbaar in Goes
 • Altijd een offerte op maat voor het huren van een ijskar in Goes binnen 24 uur in de mail.

Hoe huur ik een ijskar in Goes?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Goes
 2. Doe een aanvraag voor een offerte door het formulier in te vullen voor het huren van de ijskar in Goes
 3. Ontvang na aanvraag binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Goes. Wil jij telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Goes? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Uitzoeken en opscheppen maar! Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uit te kiezen die wij meenemen naar jouw ijspartij in Goes. Met onze service ontzorgen wij jouw ijspartij in Goes. Van inhoud, bediening tot transport naar de gewenste locatie in Goes.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Goes?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Goes

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De ijsjes worden geserveerd in zowel een beker als hoorn.

Hier valt geen kant en klaar antwoord op te geven. Aangezien elke partij voor het huren van een ijskar in Goes verschillend is en elke opdracht andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de precieze locatie in Goes.

De IJsmobiel heeft een breed assortiment van circa 50+ ambachtelijke ijssmaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Goes kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Goes. Van duizenden personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte naar jouw wensen het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke bedrijfshuisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Goes, tenzij anders aangegeven. Wil je de ijskar van de IJsmobiel voor een langere of juist kortere tijd huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijdspanne het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.