fbpx

In Reeuwijk een ijskar huren

Ben jij op zoek naar een te huren ijskar op locatie in Reeuwijk? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Reeuwijk. Van schoolplein, zorginstelling tot bij jou thuis in Reeuwijk. De ijskar van de IJsmobiel is klein, compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke mogelijke locatie kan komen in Reeuwijk? Met zijn geringe afmetingen en wendbaarheid is bijna geen enkele locatie in Reeuwijk onbereikbaar voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zo kun jij geheel zorgeloos genieten van jouw ijskar in Reeuwijk. Ook voor speciale gelegenheden huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Reeuwijk.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Reeuwijk?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Reeuwijk
 • Hoge omloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Reeuwijk, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Reeuwijk
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Reeuwijk
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Reeuwijk
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Reeuwijk binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Reeuwijk?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Reeuwijk.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Reeuwijk.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Reeuwijk. Heb jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Reeuwijk? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Reeuwijk. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Reeuwijk. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Reeuwijk.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Reeuwijk?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Reeuwijk.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt niet een vast antwoord op te geven. Elke offerte voor het huren van een ijskar in Reeuwijk is op maat, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Reeuwijk.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen meenemen in de ijskar naar jouw partij in Reeuwijk!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Reeuwijk. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Reeuwijk. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.