fbpx

In Zoeterwoude een ijskar huren

Ben jij op zoek naar een te huren ijskar op locatie in Zoeterwoude? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Zoeterwoude. Van schoolplein, zorginstelling tot bij jou thuis in Zoeterwoude. De ijskar van de IJsmobiel is klein, compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke mogelijke locatie kan komen in Zoeterwoude? Met zijn geringe afmetingen is bijna geen enkele locatie in Zoeterwoude onbereikbaar voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zo kun jij geheel zorgeloos genieten van jouw ijskar in Zoeterwoude. Ook voor speciale gelegenheden huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Zoeterwoude.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Zoeterwoude?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Zoeterwoude
 • Hoge omloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Zoeterwoude, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Zoeterwoude
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Zoeterwoude
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Zoeterwoude
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Zoeterwoude binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Zoeterwoude?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Zoeterwoude.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Zoeterwoude.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Zoeterwoude. Heb jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Zoeterwoude? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Zoeterwoude. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Zoeterwoude. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Zoeterwoude.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Zoeterwoude?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Zoeterwoude.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt niet een vast antwoord op te geven. Elke offerte voor het huren van een ijskar in Zoeterwoude is op maat, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Zoeterwoude.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen meenemen in de ijskar naar jouw partij in Zoeterwoude!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Zoeterwoude. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Zoeterwoude. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.