fbpx

Een ijskar huren in Tilburg

Wil jij een ijskar huren in Tilburg? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke denkbare locatie in Tilburg. Van bedrijfsjubileum bij jou thuis in Tilburg. De ijskar van de IJsmobiel heeft een kleine plek nodig en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Door zijn bescheiden afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Tilburg. De ijskar is ook te verplaatsen, waardoor bijna geen enkele locatie in Tilburg onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Tilburg. Ook voor speciale aanvragen, zoals een verjaardag huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Tilburg.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Tilburg?

 • Retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Tilburg
 • Grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken uitkiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Tilburg, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Tilburg
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Tilburg
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Tilburg
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Tilburg binnen 24 uur.

Hoe huur ik een ijskar in Tilburg?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren in Tilburg.
 2. Vul het aanvraagformulier in voor het huren van de ijskar in Tilburg.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Tilburg. Wil jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Tilburg? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Geef ons een seintje en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Uitzoeken maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Tilburg. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Tilburg. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Tilburg.

Heb jij vragen over het huren van een ijskar in Tilburg?

Vind antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Tilburg.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker. Op aanvraag hebben wij ook suikervrij ijs beschikbaar.

Hier valt geen vast antwoord op te geven. Elke offerte voor het huren van een ijskar in Tilburg verschilt, aangezien elke partij andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Tilburg.

De IJsmobiel beschikt over een assortiment van circa 50+ ijssmaken, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen in de ijskar naar jouw partij in Tilburg meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Tilburg. Van duizenden personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl branden. Ook ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke standaard offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Tilburg. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.