fbpx

IJskar huren in Bergen op Zoom

Wil jij een ijskar huren in Bergen op Zoom? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op elke mogelijke locatie in Bergen op Zoom . Van basisschool, bedrijven tot aan bij jou in de achtertuin in Bergen op Zoom. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Bergen op Zoom? Onze ijskar is klein van stuk en heeft niet meer nodig dan een kleine plek.

 

En wist je ook dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met professionele opschepper? Zo kun jij zonder zorgen genieten van jouw ijskar in Bergen op Zoom. Ook voor speciale gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Bergen op Zoom.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Bergen op Zoom

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Bergen op Zoom?

 • Nieuwe, retro-look piaggio ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Bergen op Zoom
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Bergen op Zoom, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Bergen op Zoom
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Bergen op Zoom
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Bergen op Zoom
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Bergen op Zoom binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Bergen op Zoom?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Bergen op Zoom.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Bergen op Zoom.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Bergen op Zoom. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Bergen op Zoom? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar ? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen,is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Bergen op Zoom. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Bergen op Zoom. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Bergen op Zoom.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Bergen op Zoom?

Vind hier Antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Bergen op Zoom.

Jazeker, benieuwd welke smaken ijs welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De ijsjes van de IJsmobiel worden geserveerd in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Bergen op Zoom, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Bergen op Zoom.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ ambachtelijke smaken ijs, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Bergen op Zoom!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort gelegenheid in Bergen op Zoom. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Bergen op Zoom. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.