fbpx

In Wassenaar een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren op locatie in Wassenaar? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Wassenaar. Van traktatie tot jubileum in Wassenaar. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke mogelijke locatie kan komen in Wassenaar? Met zijn geringe afmetingen en wendbaarheid is bijna geen enkele locatie in Wassenaar onbereikbaar voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd te huur is met professionele bediening? Zodat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw ijskar in Wassenaar. Ook voor speciale gelegenheden, zoals een verjaardag huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Wassenaar.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Wassenaar?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Wassenaar
 • Hoge omloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Wassenaar, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Wassenaar
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Wassenaar
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Wassenaar
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Wassenaar binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Wassenaar?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Wassenaar.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Wassenaar. Heb jij liever direct telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Wassenaar? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Wassenaar.
 4. Wil je akkoord gaan met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Opscheppen maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Wassenaar. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Wassenaar. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Wassenaar.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Wassenaar?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Wassenaar

Jazeker! Bij de IJsmobiel zijn wij er trots op dat wij voor iedereen een passend ijsje kunnen aanbieden. Benieuwd welke ijssmaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt niet een vast antwoord op te geven. Elke offerte voor het huren van een ijskar in Wassenaar is op maat, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Wassenaar.

De IJsmobiel biedt een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen meenemen in de ijskar naar jouw partij in Wassenaar!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Wassenaar. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Wassenaar. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.