fbpx

Een ijskar huren in Zeist

Wil jij een ijskar huren op locatie in Zeist? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel huur je op bijna elke mogelijke locatie in Zeist. Van bedrijfsevenement tot bij jou thuis voor deur in Zeist. De ijskar van de IJsmobiel heeft slechts een kleine plek nodig en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Dankzij zijn geringe afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Zeist. De ijskar is ook gemakkelijk te verplaatsen, waardoor bijna geen enkele locatie in Zeist onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

De ijskar van de IJsmobiel huur je altijd met professionele bediening, zodat jij geheel zonder zorgen kunt genieten van jouw ijskar in Zeist. Ook voor speciale aanvragen en verzoeken, zoals een bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Zeist.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Zeist?

 • Retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke plek in Zeist
 • Hoge doorloopsnelheid en grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken kiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Zeist, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Zeist
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Zeist
 • Voor elk moment een te huren ijskar beschikbaar in Zeist
 • Altijd een offerte op maat voor het huren van een ijskar in Zeist binnen 24 uur.

Hoe huur ik een ijskar in Zeist?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Zeist.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Zeist
 3. Ontvang na aanvraag binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Zeist. Wil jij liever bellen met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Zeist? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Zeist. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Zeist. Van inhoud, bediening tot transport naar de gewenste locatie in Zeist.

Heb jij nog een vraag over het huren van een ijskar in Zeist?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Zeist.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert de ijsjes in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Elke partij voor het huren van een ijskar in Zeist is uniek, aangezien elke partij andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Zeist.

De IJsmobiel heeft een breed assortiment van circa 50+ijssmaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Zeist kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huur voor elke soort partij in Zeist Van duizenden personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een passende offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Zeist, tenzij anders aangegeven. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.