fbpx

In Hoofddorp een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren op locatie in Hoofddorp? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op elke mogelijke locatie in Hoofddorp. Van bedrijfstraktatie tot bij jou thuis voor de deur in Hoofddorp. De ijskar van de IJsmobiel heeft slechts een klein plekje nodig en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Door zijn kleine afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Hoofddorp. De ijskar is ook verplaatsbaar, waardoor bijna geen enkele locatie in Hoofddorp onbereikbaar blijft voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat als je de ijskar van de IJsmobiel huurt, deze altijd met een professionele opschepper komt? Zo kun jij geheel zorgeloos genieten van jouw ijskar in Hoofddorp. Ook voor bijzondere gelegenheden zoals een verjaardag huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Hoofddorp.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Hoofddorp?

 • Nieuwe, retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke locatie in Hoofddorp
 • Grote capaciteit en een snelle doorloop
 • Zelf 6 smaken uitkiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Full service inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Hoofddorp, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote evenementen in Hoofddorp
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Hoofddorp
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Hoofddorp
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Hoofddorp binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Hoofddorp?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren op locatie in Hoofddorp.
 2. Vul het aanvraagformulier in voor het huren van de ijskar in Hoofddorp.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Hoofddorp. Wil jij direct telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Hoofddorp? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Uitzoeken en genieten maar! Het enige wat nu nog rest, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Hoofddorp. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Hoofddorp. Van inhoud, bediening tot transport naar de gewenste locatie in Hoofddorp.

Heb jij nog een vraag over het huren van een ijskar in Hoofddorp?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Hoofddorp.

Jazeker, wil je weten welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert de ijsjes in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen vast antwoord op te geven. Elke offerte voor het huren van een ijskar in Hoofddorp is op maat, aangezien elke partij andere eisen en wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Hoofddorp.

De IJsmobiel heeft een assortiment van circa 50+ smaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Hoofddorp kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort evenement in hoofddorp. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat standaard uit van een uur lang een ijskar op locatie in Hoofddorp. Wil je de ijskar van de IJsmobiel voor een langere of juist kortere tijd huren? Ook dat is mogelijk, zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.