fbpx

IJskar huren in Zwijndrecht

Wil jij een ijskar huren in Zwijndrecht? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Zwijndrecht. Van bedrijfshal tot aan jouw voortuin in Zwijndrecht. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Door zijn wenbaarheid en compacte afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie komen in Zwijndrecht. Van kantoor tot achtertuin. Bijna geen enkele locatie in Zwijndrecht is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele opschepper? Zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Zwijndrecht. Ook voor speciale traktaties of bijvoorbeeld een bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Zwijndrecht.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Zwijndrecht

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Zwijndrecht?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Zwijndrecht
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Zwijndrecht, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Zwijndrecht
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Zwijndrecht
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Zwijndrecht
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Zwijndrecht binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Zwijndrecht?

 1. Geef aan op welk datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Zwijndrecht.
 2. Vul de rest van het formulier in voor het huren van de ijskar in Zwijndrecht.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Zwijndrecht. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Zwijndrecht? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Opscheppen maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Zwijndrecht. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Zwijndrecht. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Zwijndrecht.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Zwijndrecht?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Zwijndrecht.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Zwijndrecht, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Zwijndrecht.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Zwijndrecht! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Zwijndrecht. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie Zwijndrecht. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.