fbpx

IJskar huren in Delft

Ben jij op zoek naar een te huren ijskar in Delft? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Delft. Van bedrijfsfeest tot bij jou in de achtertuin in Delft. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Delft? Onze ijskar is klein van stuk met een verrassend groot ijsvolume.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele opschepper? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Delft. Heb jij een speciaal verzoek, zoals bijvoorbeeld een bruiloft? Ook dan huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Delft.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Delft

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Delft?

 • Nieuwe, retro-look piaggio ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Delft
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Delft, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Delft.
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Delft.
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Delft.
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Delft binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Delft?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Delft.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van een ijskar in Delft.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Delft. Heb jij liever direct telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Delft? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar ? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Uitzoeken maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen,is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Delft. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Delft. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Delft.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Delft?

Vind hier jouw antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Delft

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst.

Hier valt geen vast antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Delft, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Delft.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ ambachtelijke ijssmaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw partij in Delft!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Delft. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie Delft. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.