fbpx

Waar moet ik op letten bij het huren van een ijskar?

Een ijskar huur je in alle soorten en maten. De ene ijskar is de andere ijskar niet. Om jou een handje te helpen in de zoektocht naar een geschikte te huren ijskar, hebben wij de verschillende aspecten waar je op moet letten op een rijtje gezet:

1. Een ijskar huren met of zonder personeel
Schep jij zelf de ijsjes uit de ijskar of huur jij liever een ijskar met een professionele ijscoman? Onze tip is om altijd een professionele ijscoman bij jouw ijskar te huren. Het scheppen van een goed bolletje ijs is een lastige opgave en verreist training. Bij de IJsmobiel huur je altijd een ijskar met professionele ijscoman.

2. Het soort ijs
Er is ijs én ijs, weten we uit ervaring. Dit geldt ook voor het ijs wat jij bij een te huren ijskar krijgt. Kijk niet alleen naar de uitstraling, maar laat de kwaliteit van het ijs ook voor zich spreken. Alleen zo kun jij jouw gasten een optimale smaakbeleving geven. Wat belangrijk is om op te letten bij de kwaliteit van het ijs? Dagvers, gemaakt van verse en pure ingredienten en op een ambachtelijke manier afgedraaid ijs!

Bij de IJsmobiel pakken wij het enkel ambachtelijk aan en gebruiken wij uitsluitend natuurlijke ingrediënten: van vanille uit Madagaskar, vers fruit tot vers gebrande hazelnoten uit Piëmonte. Dit alles rijkelijk overgoten met liefde, vakmanschap en passie voor het vak. Zo vers vanuit de machine de te huren ijskar in. En dat proef je direct.

3. Hoe wordt het ijsje geserveerd?
Een ijsje kun je in een hoorn of beker serveren. Wij van de IJsmobiel serveren bij een te huren ijskar zowel van uit een hoorn als beker. Hoe heb jij het liefst jouw ijsje geserveerd?

4. Wat voort soort ijskar?
Te huren ijskarren heb je in alle soorten en maten. Van bakfiets tot aanhangwagen tot ijsbus. De te huren ijskar die je nodig hebt, hangt onder andere af van de capaciteit, grootte en de locatie.

Wij van de ijsmobiel beschikken over een te huren Piaggio Ape volledig omgebouwd naar echte mobiele ijssalon oftewel IJsmobiel. De capaciteit is ongekend, plaatsing is vrijwel overal mogelijk en sfeer gegarandeerd.

 

Ben jij na het lezen van de blog nog steeds op zoek naar een te huren ijskar in? Neem dan contact met ons op.