fbpx

IJskar huren in Alphen aan den Rijn

Wil jij een ijskar huren in Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Alphen aan den Rijn. Van verenigingen, scholen, instellingen tot aan bij jou thuis in Alphen aan den Rijn. De ijskar van de IJsmobiel is compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Alphen aan den Rijn? Onze ijskar is klein van stuk, neemt genoegen met een kleine plek en heeft verder niks nodig!

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele opschepper? Zo kun jij maximaal genieten van jouw ijskar in Alphen aan den Rijn. Ook voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Alphen aan den Rijn.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Alphen aan den Rijn

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Alphen aan den Rijn?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Alphen aan den Rijn
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Alphen aan den Rijn, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Alphen aan den Rijn
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Alphen aan den Rijn
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Alphen aan den Rijn
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Alphen aan den Rijn binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Alphen aan den Rijn?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang  jij de ijskar wilt huren in Alphen aan den Rijn.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Alphen aan den Rijn.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Alphen aan den Rijn. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Alphen aan den Rijn? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen,is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Alphen aan den Rijn. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Alphen aan den Rijn. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Alphen aan den Rijn.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Alphen aan den Rijn?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Alphen aan den Rijn. Niet gevonden wat je zocht? Bel de IJsmobiel op 0636142565.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen vast antwoord op te geven. Wij denken in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Alphen aan den Rijn omdat elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de hoelang de ijskar op locatie moet blijven, het aantal bollen ijs en de locatie in Alphen aan den Rijn.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw partij in Alphen aan den Rijn!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Alphen aan den Rijn. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl branden. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden. Speciale verzoeken? Laat het ons weten! We denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar en opschepper op locatie in Alphen aan den Rijn. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.