fbpx

In Zevenbergen een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren op locatie in Zevenbergen? Wij van de IJsmobiel helpen je graag op weg. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Zevenbergen. Van corporate event tot bij jou thuis in Zevenbergen. De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Door zijn compacte afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Zevenbergen. De ijskar is ook mobiel, waardoor bijna geen enkele locatie in Zevenbergen onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zodat jij geheel zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Zevenbergen. Ook voor bijzondere gelegenheden huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Zevenbergen.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Zevenbergen?

 • Nieuwe, retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Zevenbergen
 • Grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken uitkiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Zevenbergen, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Zevenbergen
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Zevenbergen
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Zevenbergen
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Zevenbergen binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Zevenbergen?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren op locatie in Zevenbergen.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Zevenbergen.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Zevenbergen. Heb jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Zevenbergen? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Zevenbergen. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Zevenbergen. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Zevenbergen.

Heb jij nog een onbeantwoorde vraag over het huren van een ijskar in Zevenbergen?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Zevenbergen.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt helaas geen kant en klaar antwoord op te geven. Elke partij voor het huren van een ijskar in Zevenbergen is op maat, aangezien elke partij andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Zevenbergen.

De IJsmobiel heeft een assortiment van circa 50+ smaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Zevenbergen kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort gelegenheid in Zevenbergen. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Zevenbergen. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.