fbpx

In Oudenbosch een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren in Oudenbosch? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres! De ijskar van de IJsmobiel huur je op bijna elke mogelijke locatie in Oudenbosch. Van groot corporate event tot bij jou thuis in Oudenbosch. De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Door zijn compacte afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Oudenbosch. De ijskar is ook mobiel, waardoor bijna geen enkele locatie in Oudenbosch onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zodat jij geheel zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Oudenbosch. Ook voor bijzondere gelegenheden huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Oudenbosch.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Oudenbosch?

 • Nieuwe, retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Oudenbosch
 • Grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken uitkiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Oudenbosch, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Oudenbosch
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Oudenbosch
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Oudenbosch
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Oudenbosch binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Oudenbosch?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren op locatie in Oudenbosch.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Oudenbosch.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Oudenbosch. Heb jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Oudenbosch? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Oudenbosch. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Oudenbosch. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Oudenbosch.

Heb jij nog vragen over het huren van een ijskar in Oudenbosch?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Oudenbosch.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt helaas geen kant en klaar antwoord op te geven. Elke partij voor het huren van een ijskar in Oudenbosch is op maat, aangezien elke partij andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Oudenbosch.

De IJsmobiel heeft een assortiment van circa 50+ smaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Oudenbosch kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elk soort gelegenheid in Oudenbosch. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Oudenbosch. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.