fbpx

Een ijskar huren in Vianen

Wil jij een ijskar huren op locatie in Vianen? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Vianen. Van bedrijfsevenement tot bij jou thuis in Vianen. De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Dankzij zijn compacte afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Vianen. De ijskar is ook gemakkelijk te verplaatsen, waardoor bijna geen enkele locatie in Vianen onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

En wist je dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met een professionele opschepper? Zodat jij geheel zonder zorgen kunt genieten van jouw ijskar in Vianen. Ook voor speciale aanvragen, zoals een bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Vianen.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Vianen?

 • Retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Vianen
 • Hoge doorloopsnelheid en grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken kiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Vianen inhoud en serveren
 • Voor kleine en grote partijen in Vianen
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Vianen
 • Voor elke gelegenheid een te huren ijskar beschikbaar in Vianen
 • Altijd een offerte op maat voor het huren van een ijskar in Vianen binnen 24 uur in de mail.

Hoe huur ik een ijskar in Vianen?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Vianen
 2. Doe een aanvraag door het formulier in te vullen voor het huren van de ijskar in Vianen
 3. Ontvang na aanvraag binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Vianen. Wil jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Vianen? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Uitzoeken en opscheppen maar! Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uit te zoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Vianen. Met onze service ontzorgen wij jou ijspartij in Vianen. Van inhoud, bediening tot transport naar de gewenste locatie in Vianen

Heb jij nog vragen over het huren van een ijskar in Vianen?

Vind hier snel antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Vianen

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De ijsjes worden geserveerd in zowel een beker als hoorn.

Hier valt geen kant en klaar antwoord op te geven. Aangezien elke partij voor het huren van een ijskar in Vianen is verschillend, aangezien elke opdracht andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Vianen.

De IJsmobiel heeft een breed assortiment van circa 50+ ambachtelijke ijssmaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Vianen kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Vianen. Van duizenden personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte naar jouw wensen het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke bedrijfshuisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Vianen. Wil je de ijskar van de IJsmobiel een langere of juist kortere tijd huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.