fbpx

IJskar huren in Haarlem

Als jij een ijskar wilt huren in Haarlem, dan helpen wij van de IJsmobiel je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel huur je op bijna elke denkbaar mogelijke locatie in Haarlem. Van bedrijven, scholen instellingen tot aan een bruiloft in Haarlem. De ijskar van de IJsmobiel is klein van stuk, vraagt een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Haarlem? Van bedrijfsloods tot voortuin. Geen enkele locatie in Haarlem is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Haarlem. Ook voor speciale verzoeken en aanvragen, zoals een jubileum huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Haarlem.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Haarlem?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Haarlem
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van serveren tot schoonmaak inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Haarlem en inhoud
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Haarlem
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Haarlem
 • Voor elk moment een te huren ijskar beschikbaar in Haarlem
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Haarlem binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Haarlem?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Haarlem.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Haarlem.
 3. Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Haarlem. Wil jij liever direct telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Haarlem? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Uitkiezen! Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uit te zoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Haarlem. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jouw evenement in Haarlem. Van serveren tot transport naar de gewenste locatie in Haarlem.

Heb jij nog een vraag over het huren van een ijskar in Haarlem?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Haarlem

Jazeker! Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ijs. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen vast antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Haarlem, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur van de huur, totaal aantal bollen ijs en de locatie in Haarlem.

De IJsmobiel biedt een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Haarlem! Benieuwd welke smaken? Check ze onder het kopje ons ijs.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huur voor elk soort partij in Haarlem. Van duizenden personen tot klein evenement, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel is op basis van een uur lang een ijskar op locatie in Haarlem. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.