fbpx

In Nieuwegein een ijskar huren

Ben jij op zoek naar een te huren ijskar op locatie in Nieuwegein? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel huur je op bijna elke mogelijke locatie in Nieuwegein. Van bedrijfsfeest tot bij jou thuis voor deur in Nieuwegein. De ijskar van de IJsmobiel heeft maar een kleine plek nodig en is altijd te huur met een professionele opschepper!

 

Dankzij zijn geringe afmetingen is bijna geen enkele locatie in Nieuwegein onbereikbaar voor de ijskar van de IJsmobiel. De ijskar is ook gemakkelijk te verplaatsen, waardoor bijna geen enkele locatie in Nieuwegein onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

De ijskar van de IJsmobiel huur je altijd met professionele bediening zodat jij geheel zonder zorgen kunt genieten van jouw ijskar in Nieuwegein. Ook voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Nieuwegein.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Nieuwegein?

 • Retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke plek in Nieuwegein
 • Hoge doorloopsnelheid en grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken kiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Nieuwegein inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Nieuwegein
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Nieuwegein
 • Voor elk moment een te huren ijskar beschikbaar in Nieuwegein
 • Altijd een offerte op maat voor het huren van een ijskar in Nieuwegein binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Nieuwegein?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Nieuwegein.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Nieuwegein.
 3. Ontvang na aanvraag binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Nieuwegein. Heb jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Nieuwegein? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Nieuwegein Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Nieuwegein. Van inhoud, bediening tot transport naar de gewenste locatie in Nieuwegein.

Heb jij nog een vraag over het huren van een ijskar in Nieuwegein?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Nieuwegein.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert de ijsjes in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Elke partij voor het huren van een ijskar in Nieuwegein is verschillend, aangezien elke partij andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Nieuwegein.

De IJsmobiel heeft een breed assortiment van circa 50+ijssmaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Nieuwegein kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Nieuwegein. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Nieuwegein. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.