fbpx

IJskar huren in Honselersdijk

Als jij een ijskar wilt huren in Honselersdijk, dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Honselersdijk. Van bedrijven, scholen instellingen tot aan een bruiloft in Honselersdijk. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Honselersdijk? Van kantoor tot achtertuin. Geen enkele locatie in Honselersdijk is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Honselersdijk. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Honselersdijk.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Honselersdijk?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Honselersdijk
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Honselersdijk, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Honselersdijk
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Honselersdijk
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Honselersdijk
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Honselersdijk binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Honselersdijk?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren in Honselersdijk.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Honselersdijk
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Honselersdijk. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Honselersdijk? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Honselersdijk. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Honselersdijk. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Honselersdijk.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Honselersdijk?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Honselersdijk

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Honselersdijk, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Honselersdijk.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Honselersdijk! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Honselersdijk. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Honselersdijk. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.