fbpx

IJskar huren in Rotterdam

Wil jij een ijskar huren op locatie in Rotterdam? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel huur je op bijna elke mogelijke locatie in Rotterdam. De te huren ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en is daardoor breed inzetbaar. Van schoolplein tot achtertuin in Rotterdam.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Rotterdam. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Rotterdam.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Rotterdam

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Rotterdam?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Rotterdam
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Rotterdam, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Rotterdam
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Rotterdam
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Rotterdam
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Rotterdam binnen 24 uur

Hoe huur ik een ijskar in Rotterdam?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Rotterdam.
 2. Vul het formulier in voor een offerte voor het huren van de ijskar in Rotterdam.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Rotterdam in jouw mailbox. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Rotterdam? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ga je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Rotterdam. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Rotterdam. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Rotterdam.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Rotterdam?

Vind hieronder antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Rotterdam

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Rotterdam, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Rotterdam.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Rotterdam! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Rotterdam. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie Rotterdam. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.