fbpx

IJskar huren in Waddinxveen

Als jij een ijskar wilt huren in Waddinxveen, dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Waddinxveen. Van bedrijven, scholen instellingen tot aan een bruiloft in Waddinxveen. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Waddinxveen? Van kantoor tot achtertuin. Geen enkele locatie in Waddinxveen is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Waddinxveen. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Waddinxveen.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Waddinxveen

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Waddinxveen?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Waddinxveen
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Waddinxveen, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Waddinxveen
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Waddinxveen
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Waddinxveen
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Waddinxveen binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Waddinxveen?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Waddinxveen.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Waddinxveen.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Waddinxveen. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren van een ijskar in Waddinxveen? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Waddinxveen. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Waddinxveen. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Waddinxveen.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Waddinxveen?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Waddinxveen

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Waddinxveen, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Waddinxveen.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Waddinxveen! Benieuwd welke smaken? Check ze hier.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Waddinxveen. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Waddinxveen. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.