fbpx

In Noordwijk een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren op locatie in Noordwijk? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Noordwijk. Van bedrijfshal, schoolplein, tot aan een kinderfeest in Noordwijk. De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke mogelijke locatie kan komen in Noordwijk? Van bedrijfsloods tot jouw eigen achtertuin. Bijna geen enkele locatie in Noordwijk is onbereikbaar voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zo kun jij onbezorgd genieten van jouw ijskar in Noordwijk. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Noordwijk.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Noordwijk?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Noordwijk
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Noordwijk, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Noordwijk
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Noordwijk
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Noordwijk
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Noordwijk binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Noordwijk?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren op locatie in Noordwijk.
 2. Vul het offerte formulier op deze pagina in voor het huren van de ijskar in Noordwijk
 3. Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Noordwijk. Liever direct bellen met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Noordwijk? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Wil je akkoord gaan met de offerte voor het huren van de ijskar? Geef ons een seintje en wij maken jouw boeking zo snel mogelijk in orde.
 5. Uitzoeken maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitkiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid schepijs die wij meenemen naar jouw ijspartij in Noordwijk. Met onze all-in service ontzorgen wij jou ijspartij in Noordwijk. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Noordwijk.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Noordwijk?

Vind hier antwoord op de vaakst gestelde vragen over het huren van een ijskar in Noordwijk

Jazeker, benieuwd welke ijssmaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. Hierin staat per ijssmaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De ijsjes worden geserveerd in zowel een hoorn als beker.

Hier valt helaas geen vast bedrag aan te hangen. Elke offerte voor het huren van een ijskar in Noordwijk is op maat, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Noordwijk.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 40+ smaken ambachtelijk ijs, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Noordwijk!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Noordwijk. Van duizend bollen tot twintig bollen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van minimaal een uur lang een ijskar op locatie in Noordwijk. Wil je de ijskar van de IJsmobiel voor een langere of juist kortere tijd huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.