fbpx

In Dongen een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren op locatie in Dongen? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel huur je op bijna elke mogelijke locatie in Dongen. Van schoolplein, zorginstelling tot bij jou thuis in Dongen. De ijskar van de IJsmobiel is compact van formaat en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke mogelijke locatie kan komen in Dongen? De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en is zo bijna overal inzetbaar op locatie in Dongen.

 

De ijskar van de IJsmobiel huur je altijd met professionele bediening. Zo kun jij geheel zorgeloos genieten van jouw ijskar in Dongen. Ook voor speciale evenementen, zoals een bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Dongen.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Dongen?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Dongen
 • Hoge omloopsnelheid, verrassend ijsvolume
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Dongen, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Dongen
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Dongen
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Dongen
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Dongen binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Dongen?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Dongen.
 2. Vul het formulier op deze pagina in voor het huren van de ijskar in Dongen.
 3. Ontvang binnen maximaal 24 uur na aanvraag een vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Dongen. Heb jij liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Dongen? De IJsmobiel is telefonisch bereikbaar op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Dongen. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Dongen. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Dongen.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Dongen?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Dongen.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt niet een vast antwoord op te geven. Elke offerte voor het huren van een ijskar in Dongen is op maat, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Dongen.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 40+ smaken, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen meenemen in de ijskar naar jouw evenement in Dongen!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huur voor elke soort partij in Dongen. Groot of klein: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl beplakken. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden. Heb jij iets anders voor ogen? Laat het ons weten! We denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Dongen. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.