fbpx

IJskar huren in Bergschenhoek

Als jij een ijskar wilt huren in Bergschenhoek, dan ben je bij de IJsmobiel op de juiste plek. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke denkbare locatie in Bergschenhoek. Van bedrijven, scholen, instellingen tot aan een jubileum in Bergschenhoek. De ijskar van de IJsmobiel is klein en compact en huur je altijd met een professionele ijscoman!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Bergschenhoek? Van kantoor tot achtertuin. Geen enkele locatie in Bergschenhoek is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Bergschenhoek. Ook voor speciale verzoeken, zoals een verassing huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Bergschenhoek.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Bergschenhoek?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Bergschenhoek
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken kiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief transport naar de gewenste locatie in Bergschenhoek inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Bergschenhoek
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Bergschenhoek
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Bergschenhoek
 • Altijd een geheel vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Bergschenhoek binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Bergschenhoek?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren in Bergschenhoek.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Bergschenhoek
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Bergschenhoek. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Bergschenhoek Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Wil je gebruik maken van de offerte voor het huren van de ijskar in Bergschenhoek? Laat het ons weten en wij bevestigen jouw order.
 5. Uitzoeken maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Bergschenhoek. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Bergschenhoek. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Bergschenhoek.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Bergschenhoek?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Bergschenhoek

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel beker als hoorn. Wat de gast wenst!

Hier valt geen kant en klaar antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Bergschenhoek, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de precieze locatie in Bergschenhoek.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken ambachtelijk ijs, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Bergschenhoek!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Bergschenhoek. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl branden. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden. Laat ons jouw wensen weten, want we denken graag met je mee!

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Bergschenhoek. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.