fbpx

IJskar huren in Woerden

Als jij een ijskar wilt huren in Woerden, dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op elke mogelijke locatie in Woerden. Van bedrijfsfeesten, scholen tot aan een bruiloft in Woerden. De ijskar van de IJsmobiel is klein huur je altijd met professionele bediening.

 

De ijskar van de IJsmobiel kan op bijna elke denkbare locatie komen in Woerden. Van kantoor tot achtertuin. Geen enkele locatie in Woerden is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Woerden. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Woerden.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Woerden?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Woerden
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Volledige service inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Woerden, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Woerden
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Woerden
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Woerden
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Woerden

Hoe werkt het huren van een ijskar in Woerden?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en voor hoe lang jij de ijskar wilt huren in Woerden.
 2. Vul het formulier in om een offerte te ontvangen voor het huren van de ijskar in Woerden.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Woerden. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Woerden? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Woerden. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Woerden. Van opscheppen tot transport naar de gewenste locatie in Woerden.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Woerden?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Woerden

Jazeker, ben je benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert de ijsjes in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Woerden, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Woerden.

De IJsmobiel beschikt over een assortiment van circa 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Woerden!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort evenement in Woerden. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Woerden. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.