fbpx

IJskar huren in Maassluis

Als jij een ijskar wilt huren in Maassluis, dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel is te huur en kan op bijna elke mogelijke locatie komen in Maassluis. Van kantoor tot aan een bruiloft in Maassluis. De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbare locatie kan komen in Maassluis? Van kantoor tot achtertuin. Geen enkele locatie in Maassluis is te gek voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijscoman? Zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw ijskar in Maassluis. Ook voor speciale gelegenheden of verzoeken, zoals een traktatie huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Maassluis.

 • DD slash MM slash JJJJ

IJskar huren in Maassluis

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Maassluis?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Maassluis
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Maassluis, inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Maassluis
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Maassluis
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Maassluis
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Maassluis binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Maassluis?

 1. Bepaal op welk tijdstip, welke datum en hoelang jij de ijskar wilt huren in Maassluis.
 2. Vul het aanvraagformulier in voor het huren van de ijskar in Maassluis.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte in je mail voor het huren van een ijskar in Maassluis. Liever direct telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Maassluis? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Maassluis. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Maassluis. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Maassluis.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Maassluis?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Maassluis.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar allergenenlijst. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Er is geen vatse prijs voor het huren van een ijskar in Maassluis. Elke offerte van de IJsmobiel is op maat voor het huren van een ijskar in Maassluis, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Maassluis.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Maassluis!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Maassluis.. Groot of klein, particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl wrappen. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie Maassluis. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.