fbpx

In Utrecht een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren op locatie in Utrecht? Wij van de IJsmobiel helpen je graag verder. De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Utrecht. Van schoolplein tot zorginstelling in Utrecht. De ijskar van de IJsmobiel is klein, compact en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke mogelijke locatie kan komen in Utrecht? Van loods tot jouw eigen achtertuin. Met zijn geringe afmetingen en wendbaarheid is bijna geen enkele locatie in Utrecht onbereikbaar voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele opschepper? Zo kun jij zonder zorgen en gedoe genieten van jouw ijskar in Utrecht. Ook voor speciale traktaties en verzoeken huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Utrecht.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Utrecht?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Utrecht
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Utrecht, inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Utrecht
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Utrecht
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Utrecht
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Utrecht binnen 24 uur. Ook in het weekend.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Utrecht?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoelang jij de ijskar wilt huren op locatie in Utrecht.
 2. Vul het aanvraagformulier in voor het huren van de ijskar in Utrecht.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Utrecht Liever direct telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Utrecht? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Utrecht. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Utrecht. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Utrecht.

Heb jij een vraag over het huren van een ijskar in Utrecht?

Vind hier snel antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Utrecht.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt niet een vast antwoord op te geven. Elke offerte voor het huren van een ijskar in Utrecht is op maat, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Utrecht.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou zelf gekozen meenemen in de ijskar naar jouw partij in Utrecht!

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Utrecht. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Utrecht. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.