fbpx

In Nieuw-Vennep een ijskar huren

Wil jij een ijskar huren op locatie in Nieuw-Vennep? Dan ben je bij de IJsmobiel aan het juiste adres. De ijskar van de IJsmobiel is te huur op bijna elke mogelijke locatie in Nieuw-Vennep. Van bedrijfsevenementen tot bij jou thuis voor deur in Nieuw-Vennep. De ijskar van de IJsmobiel heeft maar een kleine plek nodig en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Dankzij zijn compacte afmetingen kan de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke locatie komen in Nieuw-Vennep. De ijskar is ook gemakkelijk te verplaatsen, waardoor bijna geen enkele locatie in Nieuw-Vennep onbereikbaar is voor onze te huren ijskar.

 

En wist je dat je de ijskar van de IJsmobiel altijd huurt met professionele bediening? Zodat jij geheel zonder zorgen kunt genieten van jouw ijskar in Nieuw-Vennep. Ook voor speciale aanvragen, zoals een bruiloft huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Nieuw-Vennep.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Nieuw-Vennep?

 • Retro Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke plek in Nieuw-Vennep
 • Hoge doorloopsnelheid en grote capaciteit
 • Zelf 6 smaken kiezen uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en, halen op de gewenste locatie in Nieuw-Vennep inhoud en serveren
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Nieuw-Vennep
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Nieuw-Vennep
 • Voor elk moment een te huren ijskar beschikbaar in Nieuw-Vennep
 • Altijd een offerte op maat voor het huren van een ijskar in Nieuw-Vennep binnen 24 uur.

Hoe werkt het huren van een ijskar in Nieuw-Vennep?

 1. Geef aan op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren op locatie in Nieuw-Vennep.
 2. Vul het formulier in voor het huren van de ijskar in Nieuw-Vennep
 3. Ontvang na aanvraag binnen maximaal 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Nieuw-Vennep. Heb jij liever telefonisch contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Nieuw-Vennep? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Is de offerte voor het huren van de ijskar akkoord? Laat het ons weten en wij maken jouw aanvraag in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Nieuw-Vennep. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jou ijspartij in Nieuw-Vennep. Van inhoud, bediening tot transport naar de gewenste locatie in Nieuw-Vennep.

Heb jij nog een vraag over het huren van een ijskar in Nieuw-Vennep?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Nieuw-Vennep.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. De IJsmobiel serveert de ijsjes in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Elke partij voor het huren van een ijskar in Nieuw-Vennep is verschillend, aangezien elke partij andere wensen heeft. Het hangt onder andere af van de duur, aantal bollen ijs en de locatie in Nieuw-Vennep.

De IJsmobiel heeft een breed assortiment van circa 50+ijssmaken, waarvan we er 6 in de ijskar naar jouw partij in Nieuw-Vennep kunnen meenemen.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Nieuw-Vennep. Van duizend personen tot twintig personen: je ontvangt altijd een eerlijke offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Elke offerte van de IJsmobiel gaat uit van een uur lang een ijskar op locatie in Nieuw-Vennep. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.