fbpx

IJskar huren in Bodegraven

Wil jij een ijskar huren op locatie in Bodegraven? Zoek dan niet verder.

 

De ijskar van de IJsmobiel huur je op elke mogelijke locatie in Bodegraven. Bedrijfsmatig, scholen, particulier tot aan een bruiloft in Bodegraven. De ijskar van de IJsmobiel neemt genoegen met een kleine plek en huur je altijd met een professionele opschepper!

 

Wist je dat de ijskar van de IJsmobiel op bijna elke denkbaar mogelijke locatie kan komen in Bodegraven? Van kantoor tot jouw achtertuin. Bijna geen enkele locatie in Bodegraven is onbereikbaar voor onze te huren ijskar.

 

En wist je ook dat de ijskar van de IJsmobiel altijd te huren is met een professionele ijsschepper? Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw ijskar in Bodegraven. Ook voor speciale verzoeken, zoals een traktatie of een verassing huur je een ijskar bij de IJsmobiel in Bodegraven.

 • DD slash MM slash JJJJ

Waarom een ijskar huren bij de IJsmobiel in Bodegraven?

 • Nieuwe, retro-look Piaggio Ape ijskar die past op bijna elke mogelijke locatie in Bodegraven
 • Hoge doorloopsnelheid, grote capaciteit
 • Zelf Keuze uit 6 smaken uit ons grote assortiment ambachtelijk bereid ijs
 • Service van A tot Z inclusief brengen en halen op de gewenste locatie in Bodegraven inhoud en bediening
 • Voor zowel kleine en grote partijen in Bodegraven
 • Op elk moment, op elke mogelijke locatie in Bodegraven
 • Altijd een te huren ijskar beschikbaar in Bodegraven
 • Altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar in Bodegraven binnen 24 uur

Hoe werkt het huren van een ijskar in Bodegraven?

 1. Bepaal op welke datum, tijdstip en hoe lang jij de ijskar wilt huren in Bodegraven.
 2. Vul het bovenstaande formulier in voor het huren van de ijskar in Bodegraven.
 3. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte voor het huren van een ijskar in Bodegraven. Liever direct contact met de IJsmobiel voor het huren een ijskar in Bodegraven? Bel de IJsmobiel op 0636142565.
 4. Ben je akkoord met de offerte voor het huren van de ijskar? Laat het ons weten en wij maken jouw boeking in orde.
 5. Genieten maar! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is 6 smaken ijs uitzoeken die wij meenemen naar jouw ijspartij in Bodegraven. Met onze service van A tot Z ontzorgen wij jouw ijspartij in Bodegraven. Van bediening tot transport naar de gewenste locatie in Bodegraven.

Heb jij vragen over het huren van een ijskar in Bodegraven?

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen over het huren van een ijskar in Bodegraven.

Jazeker, benieuwd welke smaken welke allergenen bevatten? Ga naar onze allergenenlijst onder het kopje ons ijs. Hierin staat per smaak aangegeven welke allergenen deze bevat. De IJsmobiel serveert in zowel een hoorn als beker.

Hier valt geen vast antwoord op te geven. Wij denken graag in offertes op maat voor het huren van een ijskar in Bodegraven, aangezien elke partij uniek is. Het hangt onder andere af van de lengte, aantal bollen ijs en de locatie in Bodegraven.

De IJsmobiel heeft een assortiment van 50+ smaken, waarvan we er 6 door jou gekozen meenemen in de ijskar naar jouw ijspartij in Bodegraven! Benieuwd welke smaken? Check onze allergenenlijst.

Nee, de ijskar van de IJsmobiel is te huren voor elke soort partij in Bodegraven. Particulier of bedrijfsmatig: je ontvangt altijd een vrijblijvende offerte op maat voor het huren van een ijskar.

Jazeker! In overleg kunnen we de ijskar van IJsmobiel in elk mogelijke huisstijl personaliseren. Ook gepersonaliseerde ijsbekers behoren tot de mogelijkheden. Laat ons jouw wensen en verlangens weten!

Elke offerte van de IJsmobiel is op basis van een uur lang een ijskar op locatie in Bodegraven. Wil je de ijskar van de IJsmobiel langer of juist korter huren? Ook dat is mogelijk zolang de tijd het toelaat om het gewenste aantal bollen te serveren.